Over mij

It’s all about your story

HHeb je aan de foto’s gezien waar ik woon? Delft! Elke keer als ik door de Delftse binnenstad fiets of loop ben ik zo blij. Het is echt mijn stadje, niet te groot, niet te klein, het is de plek waar ik me thuis voel. 

Mijn missie is dat ik geloof dat iedereen een uniek en waardevol verhaal te vertellen heeft. Het is mijn overtuiging dat als je je bewust bent van jouw persoonlijke verhaal je hiermee echt het verschil maakt. Het geeft je blijdschap, voldoening en energie. Dat dit mijn missie is, komt natuurlijk ergens vandaan. Heel lang ‘schreef’ ik niet mijn eigen verhaal maar leefde ik het leven zoals ik dacht dat het van me verwacht werd. Het leven overkwam me in plaats van dat ik zelf actief de pen in handen hield, en ik brandde op. Wat ik leerde is dat je zelf alle antwoorden hebt maar dat je soms wel iemand nodig hebt die zonder oordeel naar je luistert en je de juiste vragen stelt. Dat is waarmee ik zelf graag van waarde ben voor een ander. Het is een ongoing process met een gezonde dosis zelfspot, wat mij betreft. 

Schrijven vond ik altijd al heerlijk, dus ik ging het gewoon doen. Ik ben Agnes Dieleman en ik werk als tekstschrijver, coach en partner in corporate storytelling. Alles gericht op: jouw verhaal. Want door jezelf als ondernemer de juiste vragen te laten stellen, zie je nog beter waar jouw kracht ligt. Met woorden die bij jou passen, maken we samen een verhaal dat raakt. Authentiek, specifiek en verbindend.

Jouw verhaal is jouw kracht

Start met jouw verhaal

Dots and sparks © 2019. Built by Astute Web Pro.

Terms of use and Privacy Policy

Ga naar top